Pagina's

vrijdag 28 mei 2010

Een nieuw begin.
Gisterenavond en vandaag had ik onze kleindochter op bezoek, een heerlijk meid die de wereld nog moet ontdekken. Ik heb met haar door het park gewandeld en bij elk eendje , vogeltje en bloemetje hoorde ik KIJK en bleven we even stilstaan. De bloemetjes die ik voor haar had geplukt heeft ze de hele tijd in haar vuistjes geklemd gehouden en ze werden vol bewondering onderzocht.

S'middags moest ik met onze jongste ( Dochter ) 22 jaar een kamer bekijken, manlief kwam even thuis om op te passen. Het was een prachtige zolderkamer met uitzicht over de daken van de stad, ze heeft de kamer onder voorbehoud gekregen en waarschijnlijk kan ze er volgende maand al in. Het zal vreemd zijn om weer met ons tweeën te zijn. Alle drie de kinderen de deur uit, we hebben het al eens meegemaakt want dochter had al een tijdje op kamers gewoond maar kwam door omstandigheden weer thuis wonen. En nu vertrekt ze weer een nieuw begin voor haar en ook voor ons. We zijn alweer druk plannen aan het maken over de inrichting van de kamer, waarschijnlijk gaan we morgen naar de rommelmarkt op zoek naar een staande kapstok en misschien vind ik ook weer wat leuks. Gisteren heb ik in de kringloop nog een leuke oude beker gevonden, het is een souvenier uit Engeland en nu heb ik hem in beslag genomen als mijn eigen persoonlijke koffiebeker.

7 opmerkingen:

 1. Met dochters van 15 en 12 jaar hoop ik dat het nog even duurt, want mij lijkt dat ook wel heel erg wennen. Behalve stress hi hi (vooral het niet opruimen) brengen ze toch ook veel gezelligheid in huis!

  Wat is je kleindochter een schatje...en haar hand vol bloemetjes, wat een mooie foto! Geniet daar maar intens van, dat lijkt me zo bijzonder...oma zijn!

  Lieve groet en een fijn weekend! Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja dat zal toch best weer even wennen zijn, wel fijn dat ze een mooie kamer heeft gevonden Hoop dat het doorgaat.
  Ik wens je een fijn weekend,
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellige site heb je zeg!!
  Ik was aan het rondstruinen en kom zo bij jou terecht!!
  Herkenning hoor mijn oudste dochter is in november op kamers gegaan! er veranderd dan best veel!
  Toch vind ik het heerlijk!! Ze doet het goed en heeft het helemaal naar haar zin dus heb ik niets meer te wensen!
  Ik ga je volgen hoor en ga even verder lezen op je site.
  en als je zin hebt kom dan ook eens bij mij achterom
  fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Schattige post, Joke. Lieve foto's en dochterlief die uitvliegt... nog even lekker genieten nu. xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Joke, wat een schattige kleindochter, mooi he hoe ze de wereld ontdekken. En je jongste dochter de deur uit, inderdaad weer wennen. Wel leuk om haar kamer gezellig in te richten. Ik zag van de week een prachtige oude kapstok bij het grof vuil staan maar heb zelf geen plek, had ik nou maar.. Hopelijk vinden jullie ook een mooie.
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Achhhhh.maar met zijn tweetjes is toch ook gezellig.................leuk voor haar toch??

  Fijn weekend lieve groetjes Ria..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een schattige kleindochter heb je zeg! en zo leuk op de foto, de wereld ontdekken, ja, wat is ze nog blij met de natuur om zich heen!

  BeantwoordenVerwijderen