Pagina's

zondag 9 mei 2010

Maandag

Maandag het weekend is weer voorbij, het was een gezellig druk weekend . Zondag kwamen de kids en ons kleinkind. Ze begint al een beetje te brabbelen en je doet haar geen groter plezier dan met haar aan de hand te lopen, want los durft ze nog niet. De koffers zijn inmiddels uitgepakt en de was bijna gedaan. Hier in huis probeer ik het eiland gevoel een beetje vast te houden, de rust en de sfeer. Maar dat valt niet mee, er zijn gelijk allerlei verplichtingen rekeningen en telefoontjes die gepleegd moeten worden, en als ik hier naar buiten loop hoor ik naast de vogels ook het verkeer. En ik vraag mij af hoe je zo kan blijven leven als op een eiland en ik ben al tot de slotsom gekomen dat het gewoon niet gaat want als ik hier ben denk ik, ik moet nodig naar mijn ouders en ik moet nodig nieuwe schoenen en ik moet nodig............ Maar ja dat is de reden dat vakanties ook zo lekker zijn want dan hoef je helemaal even niets.

2 opmerkingen:

 1. Leuk dat C al begint te brabelen en het los lopen zou ook wel niet al te lang meer duren. Haha..oplossing voor voor rust thuis...plak de brievenbus dicht trek de telefoonstekker eruit en zet een cdje op met zee sferen en de nieuwe schoenen kunnen vast nog wel even wachten.
  Zo herkenbaar..probeer ook altijd de rust van vakantie vast te houden...helaas val ook ik aal gauw weer in het ritme van allerdag.
  Liefs Tilly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè gezellig...veel plezier met je blog...en o ja: ik koop ook bladen maar er is op internet zo ontzettend veel moois te zien, dat dat overbodig is, dus ik ga budgetteren en dus stoppen met kopen.
  Ik heb mijn eigen afbeeldingen-map aangelegd en download gewoon als ik een mooi plaatje tegenkom....kost niks.
  Lieve groet
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen