Pagina's

donderdag 24 juni 2010

Warme dagenVrijdag alweer, de week is voorbij gevlogen. We hebben onze dochter verhuist een klus die niet meeviel met het warme weer, er zijn heel wat zweetdruppeltjes gevallen. Maar het meeste werk is achter de rug en er zijn nu alleen nog wat kleine dingen wat moet gebeuren.

Vandaag dan eindelijk de tijd om weer eens rustig te ontbijten, ik heb wat bloemetjes uit de tuin in een klein stolp flesje gedaan als kleine opfleuring mijn ontbijt. Het belooft weer een mooie dag en een mooi weekend te worden waarin ik hoop nog een Rommelmarkt te bezoeken , ik moet maar even de rommelmarkt kalender raadplegen of er hier in de buurt wat te doen is.

Een heel fijn en zonnig weekend!!!

11 opmerkingen:

 1. Ja wat een heerlijkheid he? Die zomerse dagen en -avonden. Wij gaan een weekendje naar Bergen, lekker uitwaaien. Maar anders was ik vast en zeker ook naar een rommelmarktje of zo gegaan.
  Ik wens je een heel fijn, warm weekend toe.
  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is heerlijk buiten...ik ga zo ook lekker ontbijten in de tuin! Een fijn weekend, ik heb jouw rommelmarktsite onder mijn favorieten opgeslagen...altijd handig!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zit s'morgens vol in de schaduw en dat kan best fris wezen.Dus geen ontbijtje buiten voor mij!Maar jij geniet ervan en hoop dat je een leuke rommelmarkt tegenkomt.Ik zie de foto's wel op je blog verschijnen als je leuk geslaagd bent!Groetjes en fijn weekend,Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Viel vast niet mee om met dit warme weer Dochter te verhuizen. Fijn dat het nu bijna klaar is. Hopelijk is er een buitenmarkt wel zo lekker met dit weer.
  Fijn weekend. Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Of je kijkt natuurlijk even op mijn nieuwste blog met tips voor het weekend hahaha.. (mocht je hem niet kennen de link staat in mijn zijbalk).
  Hoop dat je dochter het reuze naar haar zin krijgt in haar nieuwe huisje.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geniet van je boterham....een hele fijne zonnige dag !!! en rust maar even lekker uit...en dan?? lekker naar de rommelmarkt...leuk !!! liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie foto's, vooral die middelste, met de bloemetjes, prachtig!!
  Zo zal je ontbijt heerlijk smaken!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heerlijk genieten van een ontbijt met een bloemetje er bij... meer moet dat niet zijn... of toch?! nog een rommelmarktje in het vooruitschiet... een rommelmarktkalender, bestaat die dan bij jullie?! wel handig ! moet ik hier ook es zoeken!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Op je gemak even ontbijten, een goed begin van de dag! Prettig weekend, groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heerlijk ik hou ook van ontbijt in alle rust, maar is nu moeilijk hoor in de vakantie maar er is voor ons altijd wel een plekje om ons terug te trekken of niet :)

  lieve groet en geniet van je welverdiende weekend.

  BeantwoordenVerwijderen