Pagina's

dinsdag 27 juli 2010

Een grote domper!
Het weer is een stuk koeler en 's ochtends is de boom bedekt met druppels. Het werkt wel een stuk prettiger in huis waar we nog steeds bezig zijn met opknappen. Een grote domper was dat we opeens zagen dat onze achter deuren en kozijnen flink beschadigt waren. Er was duidelijk een poging ondernomen om bij ons in te breken. Dus de afgelopen dagen zijn we ook nog eens druk in de weer geweest met de politie, verzekeringen en naar het zoeken van bedrijven die de schade weer ongedaan kunnen maken.

Ondanks dat de inbrekers niet binnen zijn geweest heeft het toch wel een enorme impact op ons gehad. De eerste nacht na het gebeuren sliep ik slecht ik voelde mij opeens niet meer zo veilig in ons eigen huis. Gelukkig gaat het nu weer wat beter maar we zijn nu ook bezig met het plannen van een goede deur met slot in de tuin in de hoop dat zoiets niet weer gebeurt.

12 opmerkingen:

 1. Daar kan ik altijd zo boos over worden....zij gaan voor je spullen (onthou dat ook maar goed), maar degene die het overkomt, voelt zijn veiligheid aangetast! En als er iets heel belangrijk is, is het wel dat je je veilig kunt voelen...en al helemaal in je eigen huis! Een goede deur met een stevig slot is inderdaad verstandig...dat helpt je enigzins om je veiligheidsgevoel weer terug te krijgen!

  Grrrr...ben nog steeds boos, laat staan hoe jullie je voelen!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He getver, zoiets komt hard bij je binnen. Gelukkig maar dat het niet gelukt is en dat je nu maatregelen kan nemen maar het onveilige gevoel zal niet meteen over zijn.
  liefs Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. bah wat vervelend nou. Is echt te erg voor worden. Bij onze dochter hebben ze wel flink huis gehouden,kan je zeggen dat het er diep in hakt. Het is zo van jou ,je huis en je spullen. Je kan het gewoon niet uitstaan dat ze daar aan zitten. Sterkte meid...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat verschrikkelijk ... maar gelukkig zijn ze niet binnengeraakt. Dit soort "kleine criminaliteit" (zo wordt het helaas genoemd) heeft altijd een grote impact op je veiligheidsgevoel. Lieve groet, @nne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Tjonge, wat een brutaliteit! Je vraagt je af hoe iemand er toekomt om in de privé-sfeer van anderen binnen te dringen. Gelukkig is de daad niet ´afgerond´ - zeg maar - want dat is inderdaad traumatisch, lijkt me.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schrik zeg..hoe halen ze het in hun hoofd. Gelukkig zijn ze niet naar binnen gekomen..de schade aan de kozijnen is al erg genoeg. Hopelijk ga je je niet al te erg onveilig in je eigen huis voelen.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bah zeg.....tja zoiets heeft behoorlijk impact...
  Misschien een gevaarlijke hond.......maar ja dat is ook nog al wat......
  Hopelijk heb je snel je gevoel voor veiligheid weer terug.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Bah! wanneer leren "mensen" nou eens dat ze van ander mans spullen af moeten blijven....
  Ik hoop dat je onveilige gevoel snel weer verdwijnt..

  sterkte...

  groetjes manuela

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Vreselijk :-( Gelukkig zijn ze niet binnen gekomen(dat heb ik helaas wel meegemaakt). Ze moeten gewoon van andermans spullen afblijven, ze hebben geen idee wat voor een emotionele schade ze kunnen aanrichten.

  Wel weer hele mooie foto's!
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oja ik weet precies wat je voelt, wij hebben het ook aan de hand gehad, maar bij ons zijn ze wel binnen geweest. Ik weet wel dat ik ook heel erg boos was, dat 'n vreemd iemand zich zo maar toegang verschaft tot j o u w huis en je spullen meeneemt.
  Gelukkig zakt dat ook wel weer allemaal af, maar het heeft even tijd nodig.

  groetjes Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 11. GRIEBELS!!! zou nachten niet slapen geloof ik....de brutaliteit, de arrogantie van zo iemand die denkt dat hij/zij dat wel even gewoon kan doen, niet denkende (of negerende) wel een impact op iemands privacy en veiligheidsgevoel dat heeft!!!! ik zou des duivels zijn!!!!! Sterkte!!!Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Vreselijk, maar wel fijn dat ze niet binnen geweest zijn. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
  Dus maar maatregelen nemen,een goed slot en/of een alarmsysteem!!
  Het blijft je natuurlijk bij!!

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen