Pagina's

donderdag 8 juli 2010

Parijs 4 kunst en uit eten als in de film.
Als je van Impressionistische kunst houd is Parijs de place to be. We hebben heel wat musea bezocht waar we schilderijen van Monet, Renoir, Degas, Corot, Bonnard en vele andere hebben bekeken.

In de Oranjerie hangen alleen de Waterlelies van Monet prachtig mooi in grote witte zalen. Je word door de grote van de schilderijen er helemaal in opgenomen. Geweldig om deze schilderijen die je anders alleen in de boeken ziet nu eens in het echt te bewonderen.

Op de laatste avond hadden onze vrienden een verrassing voor ons, ik weet niet of jullie de film Something got to give met Jack Nicholson, Diane Keaton, Keanu Reeves kennen. In deze film word er op het laats in een restaurant in Parijs gegeten. Onze vrienden hadden in dit restaurant een etentje besproken ik vond het super leuk omdat het een van mijn lievelingsfilms is en ik hem al een paar keer had gezien. Erg leuk was het om op dezelfde plek als hun te eten, de sfeer was er net zo als in de film. Wij waren niet de enige die door de film naar het restaurant waren getrokken . De hele avond moesten de obers mensen aan hun tafeltje op de foto zetten :)

3 opmerkingen:

 1. Zie en lees dat Parijs ook jouw hart veroverd heeft. Het is een geweldige stad he. En je kunt het echt niet in een keer bekijken.
  Ben je ook naar Versailles geweest. Ook dat is een heel indrukwekkend kasteel?
  Hoop dat ik er nog wel een keer weer kom.
  Groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een mooie schilderijtjes en een enorme leuke verassing van jullie vrienden om daar uit eten te gaan, super!

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi mooi weer!! j'taime Paris....................fijne gezellige warme dag .............liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen