Pagina's

dinsdag 6 juli 2010

Parijs.Parijs was mooi warm en indrukwekkend. Wat een prachtige gebouwen staan er het lijkt wel een groot openlucht museum. We hebben in de dagen die we er waren zoveel gezien dat het haast niet op te noemen is. Het was ook in Parijs warm, érg warm zo af en toe hadden we het gevoel op een tropisch eiland te zijn beland het zweet liep met straatjes over de rug . Maar gelukkig stonden overal jongens met emmers waar flesjes water in zat gekoeld door ijs, voor een euro had je dan weer even je dorst gelest. Ik ben nu nog druk bezig mijn foto's uit te zoeken, er zullen er dus nog wel meer volgen.

7 opmerkingen:

 1. Nou kom maar op hoor.....
  Ik geniet graag even met je mee....
  Heerlijke beelden.
  Fijne dag

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Fijn dat jullie het zo naar de zin hebben gehad en zoveel hebben gezien in Parijs. Mooie sfeer foto's...ben benieuwd naar de rest.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oo heerlijk, Parijs, ben er nog nooit geweest(ja disneyland parijs ;)) net even anders lijkt me ), maar wil er zo graag eens naar toe!
  Net iets TE warm voor flinke wandelingen maar goed, beter dan kou en regen toch?
  Ik ben heel benieuwd naar je foto's, het heeft allemaal zoveel stijl!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo te horen heb je het goed naar je zin gehad. Parijs is ook zo'n mooie stad. Al is het al een hele tijd geleden dat ik er geweest ben. Komt vast wel weer eens, als de kids groter zijn.

  Ik ben benieuwd naar je foto's.

  Fijne dag verder.
  Groetjes,
  Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Owwwww Parijs............ik ben er drie keer geweest maar wil zeker nog wel een paar keer! mooie foto's,..............fijne avond !! we gaan gewoon winnen hoor!! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Parijs zit al jaren in mijn hart zoals ik je laatst al zei, dus ik wacht in spanning je volgende foto's van Parijs af! Fijn dat je er zo genoten hebt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi Joke, krijg helemaal de kriebels van je foto's. Ik vind Parijs zo'n geweldige stad. Fijn dat je er heel veel gemaakt hebt :-)
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen