Pagina's

vrijdag 20 augustus 2010

Weekend
Zaterdag morgen bijna zeven uur en ik ben klaarwakker en zit achter de computer. Buiten is het nog stil, de lucht heeft een roze gloed . Het belooft weer een mooie zomerdag / weekend te worden.

Het is voor ons het eerste weekend in tijden waarin we niks gepland hebben of moeten doen. Keuzes zijn er natuurlijk altijd genoeg winkelen op visite gewoon wat rondrijden en in een onbekend dorpje de boodschappen doen of wat aanrommelen in huis? We zien wel we gaan gewoon genieten van dit mooie weekend.

Gisteren heb ik ook wat aangerommeld in huis,ik heb wat bessen verzameld die van de boom bij ons op het hoekje zijn gevallen en ze in een schaaltje gedecoreerd. Andere jaren omstreeks deze tijd vallen ze ook altijd en dan hebben we een ware wespenplaag hier om het huis. Dit jaar heb ik nog geen wesp gezien ik vraag mij af wat daar de reden van is, zijn de bessen niet lekker :) Nou ja ze zien er in iedergeval altijd mooi uit!

6 opmerkingen:

 1. Zijn dit geen malusappeltjes? De vogels (en die groene halsbandparkieten)zijn daar meestal dol op.
  Prettig weekend, er komt vast nog wel iets op je pad :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk om zo`n weekend te hebben waarin je eigenlijk alle kanten op kan. Ben benieuwd wat je gaat doen! Geniet ervan!

  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het zijn inderdaad geen bessen ....maar malusappeltjes......zo leuk !! deze blijven vrij lang goed en zijn zeer decoratief !!!.......leuk leuk !! geniet van een heerlijk weekend...ik ga lekker werken ....ook leuk !! liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een mooie stillevens op die foto's... en dan ook nog een weekend dat nog alle kanten uitkan... geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit is de malusappel en wat zijn die al ver. Ik heb ook een boom in mijn tuin, maar die moeten nog rood kleuren.
  Mooie foto's heb je er van gemaakt!
  Fijn weekend
  Groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aha het is een Malusappel , weer wat geleerd over een boom die al jaren bij mij op de hoek staat :)

  BeantwoordenVerwijderen