Pagina's

maandag 16 augustus 2010

Zomer met een beetje herfst
Alhoewel het nog volop Zomer is merk je toch ook wel dat de herfst in de lucht hangt. Gisteren op een wandeling zagen we de Paddenstoelen alweer staan en de kastanjes in dop liggen ook alweer op de grond een beetje een vreemd gezicht als je net van een meertje komt waar jongens zich lekker vermaken in het water!

The first signs of Autum !. But it is stil summer boys are swimming in a pool of water.

10 opmerkingen:

 1. Ahun.....eh ....ja .....eh okee.....paddestoelen....ja.......eh.....maarre...het is echt nog zomer !!! gnif gnif......tralalalalala..........liefs Ria....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel langzaam neemt de herfst het over van de zomer. Dus laten we maar genieten......
  groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja in de natuur merk je duidelijk dat er verandering op komst is, gisteren hebben wij ook al verschillende soorten paddenstoelen gezien, en s'avonds zie je die nevel over de weilanden hangen, waar de koeien dan zo mooi instaan
  de Herfst vind ik een mooi jaargetijde, maar toch mag het nog wel eventjes zomer blijven, al kan het najaar ontzettende mooie dagen geven....
  groetjes Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het schijnt dat de herfst dit jaar anders intreedt dat anders. Door de warme weken zal het blad eerder vallen en Piet Paulusma gaf zelfs al aan dat we wat natuur betreft de herfst over zouden slaan!

  Van mij mag het nog een hele tijd nazomeren. Als de kou pas in december gaat komen, hoeven we nog maar een maand of vier voordat de lente alweer begint hi hi! Maar zo'n vaart zal het vast niet lopen, al zou ik het niet erg vinden!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 5. we hebben vandaag hier ook een herfstige dag en gaan dan weer naar warmer weer. Ik denk dat de paddestoelen dan ook uoit de grond vliegen.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een heerlijk plekje om te zwemmen!
  Mooi die paddenstoel..
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Neeeee, ik wil nog even niet!
  Laat het nog even zomer blijven. De herfst hoort pas over een maand te komen, nu nog niet!
  Ik wil nog even genieten van alle groen en bloeiends in de tuin. En nog lekker 's avonds buiten zijn; op de veranda hangen met een mooi boek of eten met leuke vrienden.
  Binnen zitten moeten we nog zo lang.
  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben er ook nog niet aan toe, maar je moet wel. Het is nog geen herfst maar het lijkt wel zo! Kwam van de week bij de bloemenplantage een en al herfst en waren volgens mij ook al bezig met kerst.
  SLIKKKKKKKK
  Groetjes en een fijne week,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Toch handig...twee zussen die bloggen! Bij Tilly lukt het niet om te reageren...blijkbaar staan haar instellingen niet helemaal goed. Maar ik kan haar niet bereiken via haar blog en als anderen dat ook niet kunnen, komt ze er misschien niet of heel laat achter! Dus vandaar dat ik jou maar even inschakel...! Ze zit toch al niet lekker in haar vel, dan is het extra vervelend als ze zou denken dat er ineens maar weinig zijn die meeleven!!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Het is inderdaad een beetje herfstachtig buiten!

  Je foto's zijn prachtig!

  groetjes, Haikey

  BeantwoordenVerwijderen