Pagina's

maandag 27 september 2010

Kneusje

We zijn nog niet terug van een Zonnig eiland of we vallen gelijk al in een flinke herfst.Regen , vroeg donker en overal bladeren op de grond. Tijd om weer vroeg de kaarsjes aan te doen.

We hebben Zaterdag gelijk een klein rondje rommelmarkt gedaan. Leuk om weer een een volle binnen zaal te zien na een rustige Zomer. We hebben niet veel gekocht alleen een oude kruik. Hij is een beetje uit vorm want boven is hij niet rond maar ovaal, ook is een kant bruin en de andere een beetje grijs. Een kneusje dus maar daarom vond ik hem juist mooi. Ik wil er takken met rode besjes in zetten. Maar in welke bloemen winkel ik ook kijk de taken met besjes zijn er nog niet. Ik denk dat ik straks maar met de snoei schaar op stap moet om ze te krijgen!

8 opmerkingen:

 1. klapbessen/sneeuwbessen zijn nu overal te vinden..
  mooi van kleur en goed op vaas/pot..
  Ik heb ze in de tuin en op vaas..
  succes met zoeken naar die struik..
  fijne dag
  Cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. mooie kruik!
  veel succes met je zoektocht
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja, ook ik ga vanmiddag eens op zoek naar bessenstruiken. Ik heb wel een aantal besstruiken in mijn tuin, maar de vogels zijn altijd eerder dan ik. Bovendien zijn die ook niet zo mooi, dus óp naar de klapbessen/sneeuwbessen dus...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toch is er al flink wat bessen te vinden her en der. Ik heb vorige week mooie vlierbessen geplukt en flink wat rozenbottels. Even op jacht met een schaar :-)
  Fijne week ☼
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat kneusje wel erg mooi hoor.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha even de tuin bij langs......:)
  Mooie beelden...mooi in eenvoud, ik hou er van.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi kneusje hoor!! en bessen volop...takken valt nog tegen ...op de veiling ook......fijne dag wat een regen !!! liefs Ria,,....

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een prachtig kruikje, zo'n kneusje vind ik het niet hoor! Een paar takken met bessen zullen er inderdaad prachtig in staan!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen