Pagina's

maandag 8 november 2010

Nieuw boek
Van het weekend heb ik een nieuw boek gekocht. Het is een foto boek met foto's van Coco Channel. Dit stijl icoon is gefotografeerd in haar huis op straat en in haar winkel. Het zijn prachtige foto's in het zwart/ wit.

Ik houd van deze soort foto's in het zwart/ wit ze geven een mooie nostalgische sfeer. Ik koop dan ook regelmatig ansichtkaarten in deze stijl. Ze vinden een plekje in het kaartenrek op het toilet. Het leuke van zo'n kaartenrek is dat je de kaarten zo makkelijk wisselt. Al moet ik zeggen dat ik de kaart die ik ooit kocht van Audry Hepburn er al hangt vanaf dat ik hem kocht :)

10 opmerkingen:

 1. oh wat leuk, ik hou ook zo van zulke foto's ! En audrey vind ik ook het einde ghi. mooi zeg zo'n boek, lekker kopje thee er bij en genieten !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zijn allebei dames met een hele bijzonder uitstraling. Niet vreemd dat je daar zo voor gevallen bent! Het boek van Coco Channel lijkt mij ook prachtig!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. die kaart van audrey hangt bij mijn dochter in het groot!
  ik vind ze ook heel erg mooi ik ga eens kijken voor dat boek
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja mooi die oude foto's in zwart-wit...
  Coco van Chanel is mijn favoriete parfum, ik doe 't zelfs naar mijn werk op ;)

  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi die oude zwart wit foto's. En die style icoon Audrey hepburn laat je altijd hangen, want die gaat nooit vervelen. Net als die geur van chanel. Hmmmmmm

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooi verzamelhoekje, ik hou ook erg van zwart wit kaarten. Er was in de jaren '90 een uitgeverij die heel veel oude foto's opnieuw als kaart ging uitgeven, al mijn zakgeld ging daar aan op :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja dit is nou echt zo'n boek die je neer kunt zetten en steeds weer een ander plaatje kunt laten zien, mooi kijkboek dus.
  Leuk ook die kaartenhouder op je toilet, zo wordt het zitten daar toch weer iets aangenamer .....
  fijne dag , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vast een mooi boek met mooie foto's.. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heerlijke nostalgische beelden....
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen