Pagina's

woensdag 1 december 2010

Lampjes
Vandaag is het 1 December en dat is de dag dat ik altijd de buitenlampjes ga ophangen. Zo ook vandaag , vanmorgen vroeg heb ik de zak met alle buitenverlichting van boven gehaald en ben ik begonnen wat lampjes op te hangen in de tuin. Er ligt nog steeds wat sneeuw en het is ontzettend koud. Dat komt vooral door de wind die ijs en ijskoud aanvoelt. Mijn plan was om straks nog even naar de stad te fietsen, even denk ik erover om het plan te laten varen maar eenmaal binnen met warme koffie besluit ik om straks toch maar te gaan.

Eerst even langs de kringloop en dan nog een stukje door naar de stad, het moet te doen zijn , dik inpakken en gewoon gaan.

8 opmerkingen:

 1. Wat stoer dat je met deze kou de tuin vanmorgen al in gegaan bent...brr...ik vind het binnen zelfs nog koud :-) Maar het zal zeker heel sfeervol staan!

  Straks inderdaad alles goed inpakken...! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. tjonge... het was hier gevoelstemperatuur 16.9 onder nul.. en jij gaat lichtjes ophangen??
  wat een stoere vrouw...ik heb besloten om vandaag lekker in huis te blijven..ik hoef niets.
  Succes
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oei...jij durft!! Ik ben vanmorgen samen met de jongste even om de krant gelopen een straatje verder maar oooo wat was het koud!
  Goed inpakken!! Wel erg gezellig met de lampjes aan!
  groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En weer van die prachtige foto's.
  Het blijft genieten hier daar word je vanzelf warm van.

  Fijne woensdag
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou ik had het laten zitten tot een later tijdstip, want het is me toch koud.....

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Brrr..jij liever dan ik. Wat is het koud, voor mij lekker binnen blijven...en alleen voor het noodzakelijke de deur uit...met de auto :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Toch nog op de fiets gegaan ? Warm inpakken scheelt wel, maar toch had ik vandaag nog handen als ijsblokken. Gezellig met die lampjes. Ik begin er dit weekend mee. Gelukkig is er verwarming in de garage, want ik ben nog snel een lief tafeltje van de kringloop aan het schilderen waar straks de kerstboom op mag staan.
  Ik wens je een warme en gezellige avond.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Als ik dit zie krijg ik een gevoel van lekker binnenblijven en genieten wat er buiten gebeurd. Uiteraard wel met een bakje koffie of warme choco met slagroom!

  BeantwoordenVerwijderen