Pagina's

dinsdag 11 januari 2011

Inspiratie op Dinsdag


Zussen:Samen vaak op stap naar Brocante en kringloop winkels samen vaak bezig in huis , weet ik het even niet weet zij het wel. Weet zij het even niet dan heb ik wel weer een ingeving over huis tuin en keuken dingen. Samen maar toch zo verschillend. Het leek ons leuk om eens een collage te maken over hoe verschillende smaken we eigenlijk hebben maar toch ook wel weer veel raakvlakken . Zij Romantischer dan ik veel roze bloemen en pastel kleurtjes ik wat soberder van kleur maar allebei houden we toch van stoere materialen. Met een klik op de onderste collage kan je een kijkje nemen bij haar.

9 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien/lezen. Bij mij en mijn zus is het net zo: http://fromezterwithlove.blogspot.com/2010/10/zus-enzo.html Leuke blogs hebben jullie! Ik ga jullie allebei volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar heb ik dit eerder gezien vandaag hi hi! Mooie collages, ik vind beide stijlen leuk!!

    Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk......en fijn dat zussen gevoel.......ik ga even bij haar kijken nu......liefs van mij....

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hallo wat een mooie plaatjes
    en ik ga je volgen
    gr sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Je zus heeft het heel erg leuk... Totaal ander sfeertje dan waar ik voor kies, maar tóch vind ik het onwijs gaaf! Dankjewel voor het meekijken, liefs Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Joke, nieuwsgierig geworden naar de zus.....ik kom net bij haar vandaan...kom ik hier ook even een kijkje nemen. Wat een prachtige inspiratie....helemaal mijn ding, ik hou van de mix stoer-romantisch.
    Ik heb 2 zussen (ook allemaal verschillend) en hoop dat zij ook ooit eens gaan bloggen.
    Fijne avond.
    Lieve groet, Mea

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat hebben jullie het toch gezellig samen. Grappig, maar ik vind beide stijlen mooi. 't Ligt er denk ik aan in welke bui ik ben :)
    Liefs, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Grappig omdat zo naast elkaar te plaatsen.
    Fijne woensdag
    Mapi

    BeantwoordenVerwijderen