Pagina's

donderdag 26 mei 2011

Een hang dagjeVandaag zou ik op onze kleindochter passen iets wat ik graag doe, maar ik stond op met een vervelende hoofdpijn maar met een paar paracetamol zou het me toch wel lukken hoopte ik. En toen kwam kleindochter ze was hangerig en stil en wou het liefst op de bank liggen televisie kijken. Ze heeft vast een of ander griepje onder de leden want ze voelde een beetje warm aan en wou ook niks eten. Ondanks dat ik het ontzettend zielig voor haar vond kwam het mij niet ongelegen met mijn hoofdpijn. En zo lag zij de hele dag aan de ene kant van de bank en ik aan de ander, ondanks de vervelende ziekte toch ook wel weer gezellig.Gelukkig ging bij mij aan het eind van de middag de hoofdpijn over, maar zij is uiteindelijk ziekjes met haar Pappa naar huis gegaan.

P.S de reden dat ik zou opassen: Schoondochter ligt in het ziekenhuis, ze is 38 weken zwanger maar door wat problemen met haar ijzergehalte zijn ze bezig de bevalling op te wekken. Waarschijnlijk gaat dus komende dagen onze tweede kleinkind geboren worden, een spannende tijd dus weer.

4 opmerkingen:

 1. en toch zijn die hangdagjes stiekem onbetaalbaar;)! Inderdaad spannend, ik hoop dat alles voorspoedig gaat!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel spannend.....ik hoop dat ze snel weer opknapt je kleindochter...liefs van mij...xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vervelend om op te staan met hoofdpijn. Gelukkig ging het al beter in de middag en ik hoop dat je vandaag weer helemaal fit bent opgestaan.
  Maar zie dat kleine ding nu eens liggen. Ah, zo zielig als ze niet lekker zijn. Het is te hopen dat ook zij weer snel beter is want nu een zieke hebben is niet handig. Spannende tijden.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach die lieverd, de foto spreekt boekdelen, gelukkig kon je lekker meehangen met haar.
  Heel veel succes met de bevalling, inderdaad spannend en ik hoop dat alles voorspoedig verloopt!

  BeantwoordenVerwijderen