Pagina's

donderdag 16 juni 2011

De tuin in huis
Vandaag regent het, ik vind het wel jammer maar voor de Tuin is het wel goed. Nu kunnen alle net geplante planten even rustig de tijd krijgen om zich goed in de aarde te nestelen. Gisteren hebben we na een bezoek aan al weer een droom tuin bij een kwekerij , de laatste planten gepoot. De planten in de tuin gaan bloeien in de kleuren wit, paars, lila en zacht roze . Dit zijn de kleuren die ik erg mooi vind in een tuin. Ik heb dan ook alvast een voorproefje in huis gehaald en heb een grote bos bloemen gekocht in het paars die met de laatste overgebleven pioen rozen een beetje de tuin in huis halen.

7 opmerkingen:

 1. Dat zijn hier ook de favoriete tuinkleuren Joke, geel, rood en oranje komt er hier niet in, al zie ik wel eens spontaan iets in het geel verschijnen! Dat het goed regent is inderdaad nodig voor de tuin, maar ik zal het wel missen om veel buiten te zitten...dat vind ik altijd zo lekker!

  Een mooi boeket heb je naar binnen gehaald :-)!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik mis het buiten zitten wel hoor....wanneer zal de zon weer komen??...liefs Ria...xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie kleuren vind ik het voor in de tuin! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat zijn helemaal mijn kleuren, die heb ik ook in de tuin, met nu alleen een bak donkerroze geraniums als fellere kleur.
  Ben benieuwd hoe alles straks groeit en bloeit bij je. Wat een mooi boeketje, met het weer van vandaag kan je nu extra genieten van het buitengevoel wat nu binnen staat.
  Fijne avond en een lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat zijn ook mijn favorieten. Wat zal je tuin er over een jaar mooi uitzien als je vaste planten dan goed aangeslagen zijn. Lieve groetjes jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Onze tuinen kunnen best wat water gebruiken. Dus die buien zijn voor ons dan wel niet zo leuk, maar wel voor de plantjes. En uiteindelijk worden ze mooier en genieten we er nog meer van.
  Prachtig, zo'n bos bloemen binnen. Helaas voor mij geen optie. De katten kunnen zich gewoon niet gedragen. Het bloemenwater schijnt zo lekker te zijn, of de bloemetjes smaken prima en erger, omgooien van de vaas is ook een leuke hobby. Grrrrrrr
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou gisteren en vandaag kwam en komt het met bakken uit de hemel !
  Je tuintje spoelt nu helemaal schoon ;-)
  Fijn weekend
  Liefs
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen