Pagina's

zondag 23 mei 2010

Een auto vol.......
Gisteren vertrokken we met een volle auto naar de rommelmarkt , vijf personen in een auto waarvan een ook nog met zwangere buik. Dat dát geen goed idee is hadden we natuurlijk vooraf al wel kunnen weten, want wat als je nou net dat leuke kastje, stoeltje , tafeltje enz tegenkomt ? Nou bleek dat niet te gaan gebeuren, toen we op de rommelmarkt kwamen zaten er een tiental kindertjes met een kleedje op de grond met een grabbelton en zelfgemaakte cakejes, lekker hoor maar daarvoor waren we niet gekomen! Teleurgesteld besloten we dan maar de braderie over te gaan, aha toch nog een bieslook plantje en andere plantjes gekocht. Aan het einde van de markt was tot onze verrassing nog een veld met................ROMMELMARKT. Het JOEHOE was van korte duur hier was ook niet echt veel te vinden, wel heb ik een stapel boeken en tijdschriften gekocht en nog wat ander klein spul. Dan maar koffie, en het was heerlijk genieten op het terras in de zon.

Met een halfvolle kofferbak besloten we weer te vertrekken , tot we een bord tegenkwamen Brocante met een pijl die kant............ En wat een verrassing een leuke schuur vol met Brocante voor niet al te dure prijzen. Manlief zag een trap staan en besloot dat die mee moest , ook werd er een tafel en een kist gekocht, en ik kocht nog een grote dekschaal . Tja en dan moet je naar huis er werd gepast en gemeten met de spullen , de trap was het grootste probleem nadat die een paar keer over de hoofden van de passagiers op de achterbank was gezoefd kreeg hij een plekje dwars door de auto waardoor zwager op de voorbank scheef met zijn hoofd tegen het raam zat en zo de bestuurder aanwijzingen moest geven omdat die niks meer zag in de zijspiegel. Zo hobbelden we in warme auto weer naar huis waar we lekker hebben uitgepuft in de tuin met een lekkere maaltijd , schoenen uit en met blote voeten in het gras hebben we lekker gegeten en genoten van het mooie weer. Vandaag nog een vrije dag het zonnetje schijnt alweer dus dat word weer genieten!

7 opmerkingen:

 1. De volgende keer maar een busje mee :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijke dag!
  Je foto's zijn weer prachtig mooi!!

  Een ZONnige maandag en een leuke nieuwe week.xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een gezellige dag en leuke spullen, vandaag lekker uitpuffen en genieten van t zonnetje!
  lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk blogje hier, vol mooie spulletjes en flowing moments...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een heerlijke dag hebben jullie gehad !!...mooie foto's.....geniet vandaag ook weer !! lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb er helemaal beelden bij...zwager dubbel gevouwen voorin, maar dan heb je ook wat! En dat is écht zo, want de aankopen zijn super leuk! Zo'n trapje had je voor mij ook wel mee mogen nemen, dat had er vast nog wel bij gekund hi hi!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nou die trap wat gaaf zeg, mooie kleur!!!! Enne zie het helemaal voor me, heb erg gelachen om je verhaal!
  Groetjes en fijne week, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen