Pagina's

donderdag 20 mei 2010

Twijfel en mooi weerVanochtend op de koffie bij mijn zus erg rustig was het daar niet, er werd druk getimmerd , gezaagd en geklopt. Ik dook met mijn fototoestel en koffie maar eerst de tuin in. Buiten stond een prachtig dienblad en met wat bloemen uit de tuin en een glas uit de kast heb ik mij kunnen uitleven met foto's maken. Wat een prachtig weer was het vandaag heerlijk om weer eens buiten te zitten en niet te vergeten heerlijk om zo maar weer eens bloemen uit de tuin en van de bomen te kunnen te halen om te fotograferen! We zijn ook nog even bij onze schoonzus van de tuinkamer langs gegaan, de arme ziel zit nog steeds met haar arm in het gips. Maar toch was ze met haar ene goede arm met de winkel bezig. Middags op weg naar huis heb ik nog een tussenstop gemaakt bij de kringloop waar ik nog een aantal kleine dingen heb gekocht, een zilveren dienblad , glazen kandelaars en schaaltje een oud lijstje en wat muziek bladen. Die oude muziekbladen hebben soms de meest mooie voorkanten met letters en tekeningen, en toen ik het oude lijstje zag staan dacht ik ..... daar past zo'n voorkant perfect in!! Maar eenmaal thuis twijfel ik toch nog, ik moet dan een flink stuk van de voorkant knippen en dat is toch ook wel weer zonde. Ik heb het er nu maar eerst los achter gezet en morgen kijk ik wel even weer en zal ik wat foto's maken van de gekochte spullen.

P.s het resultaat van het getimmer en gezaag zullen jullie vast wel te zien krijgen op Flowing days.

4 opmerkingen:

 1. Nou jij hebt je in ieder geval vermaakt vandaag !!

  Ben benieuwd naar je vondsten.......fijne avond verder....mooie foto's !!

  Lieve groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Je foto's stralen alleen maar rust uit daarentegen, PRACHTIG! Eenvoud is en blijft het mooiste.

  Leuke Pinksterdagen, Joke!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Onder al hetr werk heb je prachtige foto's weten te maken. Mooi spel met het zonlicht. Mischien toch wel leuk om de voorkant van het muziekblad in te lijsten en hem een leuk plekje te geven.
  Een heel fijn weekend. Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's hou van enkel en simpel zo puur&mooi: Nieuwsgierig ik ben weg van je blog indeling met 3 kolommen, hoe krijg ik die of hoe krijg jij die en wil me het misschien verklappen hahahah...

  liefs uit Zweden

  BeantwoordenVerwijderen