Pagina's

zondag 16 mei 2010

Home , garden

Wat te doen op een mooie Zondag, buiten schijnt het zonnetje en binnen komt er mooie muziek uit de radio. Buiten is manlief in de tuin aan het werk en bezig met het opruimen met de schuur. Ik neem ook een kijkje in de schuur en zie mijn wit/blauwe servies staan, ik haal het maar snel naar binnen voordat het verdwijnt met de opruimwoede. Het krijgt weer een plekje in de grote witte servieskast, het servies zou ik eigenlijk weg doen maar ik kan het niet over mijn hart verkrijgen. En het staat eigenlijk ook best leuk in de kast. Ik sop de lantaarns die ik laatst op de rommelmarkt heb gekocht en besluit het hele huis maar eens onder handen te nemen en voordat ik het weet zijn wij een paar uur verder. Tijd voor pauze een kopje thee en even rustig op de bank met een boek. Nog een paar uurtjes rust en dan is de zondag haast weer voorbij.

6 opmerkingen:

 1. Wat grappig, dit servies wil ik namelijk al tijden hebben en zo staat het gewoon ergens in de schuur, ah ja zo gaat dat he, ben blij dat het gewoon weer binnen staat te pronken hoor. Ik heb een lekker lui dagje hierzo. Van de week er maar weer vol tegen aan.
  Groetjes en geniet nog even van je zondag, Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat ben je weer druk !!!!........tjonge..............het is zondag !!!

  Hhahahaha!! .......ik doe nooit veel op zondag hoor........anders ben je altijd bezig !!

  Leuke lantaarn..........en dat servies dat is toch saks?? leuk hoor!!

  Wij krijgen zo visite..........leuk leuk !! en natuurlijk hebben we wel even de stofzuiger erdoorheen gehaald........hahaahh!! want met twee honden moet dat wel..............dus helemaal niks doen kan nooit !! hihihi!! lieve groetjes veel plezier nog !! Ria..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat heb jij een mooie, stijlvolle, rustige blog. Kom zojuist over van lieve Ria. Mooie foto's! De lantaarn is super en de paarse bloempjes zijn prachtig gefotografeerd. Ik ben je nieuwste volgster, hoef ik niets meer te missen, hihi. Fijne zondag nog, geniet van je kop thee en je boek! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ben je druk in de weer geweest, net als ik.
  Heerlijk het hele huis weer lekker fris. Idd zonde om het servies weg te doen staat vast leuk in de kast. Mooie foto's heb je weer gemaakt.
  Groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wel druk maar toch klinkt het als een ontspannen zondagje want was is nou lekkerder dan rommelen met je spulletjes..............dat servies is trouwens leuk hoor , lekker fris met dat blauw.
  fijne week verder , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een supergezellige blog heb je, ik kom via, via aanwaaien hier, maar je hebt er gelijk maar een (achter)volger bij :-)
  je maakt schitterende foto's !
  groetjes Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen