Pagina's

woensdag 19 mei 2010

Alles op een rijtje!

Ik ben vandaag bezig geweest om mijn blog voor jullie en ook voor mijzelf wat te reorganiseren. Ik kreeg er steeds meer leuke en interessante blogs bij om te lezen en te bekijken. Maar het werd een rommeltje omdat alles door elkaar stond. Nu staan de Nederlandse woonblogs aan de rechterkant daaronder de buitenlandse blogs. Links staan de blogs die ik graag mag lezen de Nederlandse en buitenlandse door elkaar, deze blogs zijn wat meer spiritueel of gaan over andere dingen in het leven die ik interessant vind . Ook heb ik links een link naar mijn Flickr geplaatst Fotograferen is mijn lust en mijn leven en ik plaats al bijna een jaar hier mijn foto's dus als je het leuk vind kan je ook hier een kijkje nemen. Zo is voor iedereen en ook voor mijzelf alles makkelijker te vinden.

7 opmerkingen:

 1. Tja ik vind je layout fantastisch, helaas kan ik zoiets niet vinden want ik vind het bij mij ook vaak te rommelig!!!!
  Geniet altijd van je foto's dus leuk leuk leuk.
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben via via op je blog terecht gekomen en ik vind dat het er erg leuk uitziet. Ik ben gelijk maar volger geworden dus. Ik kom hier zeker vaker want ik vind dat je erg mooie foto's maakt.

  Fijne dag!
  Groetjes,
  Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik klikte net je flickr foto's aan en.. nu zie ik het pas. Fijn dat je weer terug bent. Mooie sfeer heeft dit blog met nog steeds hele mooie foto's.
  groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeetje, wat maak jij een geweldig mooie foto's. Genieten! Je zal vast snel meer volgers krijgen, het is hier veel te leuk. Fijne avond nog! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het ziet er weer heerlijk netjes en opgeruimd uit hier.............bij mij is het een zooitje op mijn blog.......voor mijn gevoel dan...........ik doe er ook niks aan eigenlijk...heb er niet zoveel verstand van...............en geen tijd voor............moet zo weer aan de webwinkel gaan werken............en nog administratie...dus ik laat het maar zo..............hahahhah!!

  Fijne gezellige avond ! groetjes Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ha Ria, wat mooi hier!

  Welkom op mijn blog, leuk dat je me gaat volgen enne...je bent de 100e!
  Daar wil ik in een logje nog even op terugkomen, zo leuk! Voor nu, fijne dag en groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je hebt het goed voor elkaar op je blog. Het is hier heerlijk rustig binnen komen, daar hou ik wel van. Het is een een zoekwerk hoe je het helemaal naar je zin wilt hebben, maar als je het eenmaal doorhebt, kan je het echt eigen maken :)
  Fijne avond, geniet
  Lieve groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen