Pagina's

vrijdag 4 juni 2010

Druk!!Druk, druk , druk ik kom even snel langs fladderen om bij te praten. Dochter heeft nu wel een kamer gevonden en heeft zelfs de sleutel al gekregen, het is een mooie oude kamer in een groot pand, máár er moet wel wat gebeuren. Alles moet geverfd de vloerbedekking moet eruit en er moet nog het een en het ander aangeschaft. Dus we zijn al druk bezig met schoonmaken en aan het bedenken hoeveel verf enzo er moet komen

Ook heb ik weer twee dagen op onze kleindochter gepast, het was weer heel gezellig maar wel vermoeiend. Je moet haar de hele dag in de gaten houden en wat voor jezelf doen is er dan ook niet bij. Het is ook wel genieten hoor ze begint al lekker te brabbelen en samen wandelen vinden wij allebei erg leuk. Het was heerlijk weer dus we hebben lekker veel tijd buiten doorgebracht.

Ik geloof dat het van het weekend ook mooi weer word en dat is wel fijn want wij gaan samen met dochter aan het verven en achter allerlei dingen aan. Ik wens jullie allemaal ook een fijn en een zonnig weekend toe!

7 opmerkingen:

 1. Mooi, zo'n kamer met van die hoge ramen! Het is eigenlijk te warm dit weekend om zo hard aan de slag te gaan...dus af en toe tussendoor wel even genieten van het mooie weer hè!

  Succes met het klussen en een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met het klussen , en stiekum ook even van het zonnetje genieten hoor.
  die schijnt ook voor jullie.
  Groet cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijn dat M nu dan eindelijk een kamer heeft. Mooie ramen, ben benieuwd naar de rest. Komen gauw wel even kijken. Veel succes met het klussen.
  Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik dacht meteen, 'hé wat een mooie ramen'. Succes met opknappen en een heel fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goed nieuws dus en zo snel gegaan toch nog!!!
  Fijn weekend,
  Groetjes Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hé, waar is je mooi layout naartoe?? :)
  Prachtige ramen zijn dat inderdaad!
  Een fijn en zonnig weekend voor jullie allen, groetjes, Marjolijn

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijn dat ze nu eindelijk een kamer heeft! Heerlijk om alles straks in te richten en helemaal een eigen plekje te creëren..!!

  xx

  BeantwoordenVerwijderen