Pagina's

zondag 6 juni 2010

Vogelkooitje
Er is van het weekend heel wat werk verzet, ik heb met dochter verf uitgezocht en ook allerlei klein spul wat al naar de kamer kon. Ook hebben we bij de kringloop nog een tafelmodel gasfornuis gekocht en hebben we flinke schoonmaak gehouden op de kamer.

Zondag besloten manlief en dochter dat ze samen wel konden verven zodat ik lekker van de zon kon genieten. Hmm dat leek mij wel een goed plan temeer zus belde of ik zin had om naar een rommelmarkt te gaan.
De rommelmarkt was leuk, máár wat was het warm we hebben al snel een terrasje opgezocht om in de schaduw te zitten en we besloten om naar nog een klein rondje naar huis te gaan.

Op de terugweg hebben we een stop gemaakt bij een Brocante aan huis, we waren er al een tijdje niet meer geweest en wat had ze leuk spul. Ik viel als een blok voor een vogelkooitje met inhoud. Er stonden een paar oude flesjes in en een schattig vogeltje wat een oud parfum flesjes uit de jaren vijftig bleek te zijn. Ik heb het in het geheel gekocht tja soms word je op slag verliefd op iets :) Het kooitje staat nu met inhoud bij mij op de vensterbank en is een echte blikvanger.

7 opmerkingen:

 1. wat een leuk kooitje! en die flesjes blijven altijd leuk, zo werd je dag lekker opgefleurd he hihi
  wij zijn bij Peet geweest (Naif nostalgie) zij had ook brocante schuurverkoop, leueueueuek !!!!
  was weer supergezellig bij haar!!
  groetjes en een fijne dag gewenst!
  Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een lief kooitje met inhoud, dit zijn van die brocante schatten die je maar zelden tegenkomt. Fijne week! groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo hee...als ik die ramen zie in je vorige log heeft ze een hele mooie kamer gevonden! Word vast heel mooi. En wat een lief kooitje heb je gescoord......helemaal leuk zo!
  Fijne week, groetjes Marga

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dat vogel-parfum flesje vind ik echt enorm leuk, lekker zomers ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie kooi....super dat je daar nou net tegen aanloopt! En lief van je man en dochter dat ze je even vrijaf gaven :-)!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat ziet het kooitje er mooi uit...heel apart dat parfum flesje. Fijn dat je er een mooi plekje voor hebt gevonden.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Kom via via op jou blog, ziet er heel leuk uit hoor.
  Je hebt er een volger bij, kom je ook even bij mij aan? Dat zou leuk zijn.

  Groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen