Pagina's

donderdag 10 juni 2010

In bewegingMet mijn rug gaat het gelukkig weer wat beter, ik heb gisteren zelfs alweer een klein rondje gefietst en kon het niet nalaten om ook even bij de kringloop winkel te kijken. Echt dingen tillen en slepen is er nog niet bij en dat is wel erg moeilijk want mijn handen jeuken. Dochter is wel aan het slepen en op het moment staan er drie grote dozen, twee tassen, rolgordijnen en een tas met hand doeken in de kamer. Het lijkt wel of wij gaan verhuizen :)

Ik laat de boel maar een beetje de boel wetende dat het van korte duur is. Maar ik zal blij zijn als ik mijn kamer weer een beetje op orde heb. Om toch een beetje gezelligheid in deze chaos te scheppen heb ik een paar bloemen uit de tuin geplukt en in een oud kannetje gezet. Vandaag ga ik met dochter even naar haar nieuwe kamer want er word een koelkast bezorgd en de rest van van de dag doe ik het dan maar weer rustig aan.
Jullie allemaal een heel fijn weekend gewenst!!!

17 opmerkingen:

 1. Vervelend dat je het zo in je rug hebt , ik ken het en heb jaren precies hetzelfde als jij hebt ....het "schiet" bij de meest rare en/of gewone dingen erin om dan na een paar dagen scheef te staan weer langzaamaan weg te trekken . Ik heb het niet zo erg meer maar blijft inderdaad een zwakke plek .

  Prachtige foto van dat kannetjes met bloemen trouwens en verder wens ik je succes met alle drukte waar je in zit .

  Fijne weekend , groetjes Gea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een bos bloemen doet het bij mij altijd goed, een huis zonder bloemen wordt ik nerveus van (eh als het mijn eigen huis is dan, bij een ander heb ik nergens last van)
  Fijn te horen dat het een beetje gaat ik wens je sterkte en een goed weekend,
  Madelon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh wat vervelend dat je het zo in je rug hebt. Ook ik ken het helaas. En zeker vervelend als het op een "verkeerd" moment komt. Ik vraag ma alleen altijd af wanneer het wel een "goed" moment zou zijn:). Veel sterkte en wat heb je weer een prechtige foto gemaakt van je mooie bloemetjes.
  Groetjes en alvast een heel fijn weekend!
  Corinne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Balen, rugpijn. Echt een vrouwenkwaaltje volgens mij. Sterkte ermee.
  Bedankt voor je reactie op mijn blogs.
  Groetjes, Renny

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijn dat het weer wat beter gaat en je langzaamerhand weer wat kan doen. Mooie foto heb je gemaakt van dat schattige kannetje nmet bloemen.
  Tot snel. Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vervelend, die rugpijn en dat net nu je het zo druk hebt! Inderdaad toch een beetje ontzien, anders blijf je er nog langer mee lopen!

  Geniet van je mooie bloemen en een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Rugpijn is verschrikkelijk!
  Gelukkig gaat het wat beter...bloemetjes helpen!
  Fijn weekend ook, groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gelukkig gaat het beetje bij beetje wat beter, geduld hahaha... is ook niet mijn sterkste kant.

  Wens je een fijn weekend en dat je zo snel mogelijk rugpijn vrij bent.

  lieve groet :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ben blij dat het weer wat beter gaat !! gelukkig !!! geniet van het weekend liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Een heel gezellig, pijnloos weekend, Joke! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Rustig aan blijven bewegen is het beste, bij mij tenminste. Af en toe heb ik t ook. Een warm bad en lekker smeren is ook altijd prettig, even in de slowmotion stand dit weekend! Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Gelukkig gaat het weer wat beter! Kan me goed voorstellen dat je handen zo jeuken.. Het is zo leuk om zo'n lege ruimte helemaal opnieuw in te richten..!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Misschien nog lekker zonnetje op ruggetje en dan gaat het steeds beter...hoop ik. Lijkt wel of je steeds met je kinderen bezig blijft he?. Die van mij zijn al wat ouder maar er is altijd wel wat .... Klussen, oppasen, even weg brengen, noem maar op. Maar het is ook wel erg leuk allemaal. Nu gaan we weer naar de Makro,inkopen doen voor de Familie BBQ want ja lief van zoon gaat alweer bijna terug naar huis. Hoop dat het een zonnig weekend wordt voor jou en mij. Lieve groet Leni

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Je rug is dus al een tijdje overbelast; probeer weer honderd keertjes per dag twee à drie keer je loodlijn te vinden door goed je buikspieren in te trekken en je staartje recht naar beneden de aarde in te denken....succes, je zult wel erg moe zijn van zo'n pijn. Neem rust...rust...Toch echt heel lief die bloemen in dat kannetje...zo fijntjes
  Lieve groet
  Godeliva van Ariadone

  BeantwoordenVerwijderen
 15. wat een heerlijke veldbloemetjes...
  en wat die rug betreft, goed verzorgen hoor, hij is kostbaar!

  BeantwoordenVerwijderen