Pagina's

woensdag 9 juni 2010

Even niks


Het is nu woensdag en sinds Maandag heb ik dus helemaal niks gedaan. Want Maandag nadat ik mijn berichtje had geplaatst schoot het mij in de rug, niet met het tillen van iets nee gewoon omdat ik een sok aandeed!! Oh jee was het eerste wat door mij heen schoot toen het gebeurde, niet nu!!! Er moet nog zoveel gebeuren met de kamer van onze dochter, er moet nog van alles gekocht en gedaan. Dus het komt helemaal niet goed uit.

Die rug van mij..............ik heb er al een jaar of dertien last van , soms gewoon een zeurderige pijn het niet lang kunnen zitten op een houten stoel niet lang kunnen staan en soms schiet het erin en sta ik een tijdje een beetje scheef. Ik ben opgehouden mij af te vragen waarom????? Ik heb van alles geprobeerd om er van af te komen mensendieck, fysio kracht trainingen totdat ik erop een zeker moment zo genoeg van kreeg dat ik met alles gestopt ben en er zo goed en kwaad mogelijk mee probeer te leven. En soms gaat het tijden erg goed en soms wat minder maar ik probeer gewoon zoveel mogelijk gewoon te leven en ja soms heb je dit!!! En dan valt er niks anders te doen dan mij er bij neer te leggen, letterlijk en figuurlijk :)

Ik zit nu dus even achter de computer ik ben weer een beetje op de been, maar lang achter de PC zitten is niet zo goed, dus ik kom wat minder langs bij jullie hopenlijk ben ik er aan het eind van de week weer en kom ik weer langs om bij jullie bij te lezen.

11 opmerkingen:

 1. Wat vervelend zeg...ik heb ook wel eens dat het mij in de rug schiet, maar dan is het met een paar dagen wel weer over! En inderdaad, met de meest onschuldige beweging kan het al gebeuren!

  Sterkte er mee, om er altijd rekening mee te moeten houden lijkt me zo vermoeiend!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Joke, niets is zo frustrerend als een lichaam dat niet doet wat je wil. Hopelijk heb je nog ergens een fijn boek om het wachten op herstel wat prettiger te maken.
  Sterkte! liefs Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het is zo pijnlijk om last te hebben van je rug, juist omdat je niet weet wanneer de pijn opkomt en weer over gaat. Ik wens je veel beterschap!

  Sterkte!
  Groetjes van Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Sterkte meid, ik weet idd. ook wat het is pfffff fietsen zei de fysio tegen mij dat doe ik dan ook maar even elke dag.

  lieve groet van zouthout

  BeantwoordenVerwijderen
 5. sterkte meid! ik hoop dat je snel weer uit de voeten kan. lieve groetjes van jootje.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sterkte!!

  (Ook stiekem wel lekker om 'verplicht' rustig aan te moeten doen..?)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Sterkte ermee, hopelijk gaat het weer wat beterder, is erg vervelend.

  Groetjes Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vervelend dat het je juist nu in de rug schiet.
  Hopelijk is het van korte duur deze keer.
  Liefs Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Na mijn zwangerschappen heb ik het ook verschillende keren gehad dat mijn rug niet meer mee wilde... dan stond ik soms echt krom en kreeg mezelf niet meer recht, heel raar. Ik wens je vlotte beterschap toe!
  Beste groetjes, Marjolijn

  ps. Layouts bij jou en je zus zien er super uit!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. get derrie meid, rugklachten, ik weet er alles van
  ben al geopereerd aan een hernia, en er zit er nog 1 die af en toe errrrug vervelend doet
  je bent gelijk zo onthand, super vervelend, en pijnlijk
  las in een latere post dat het deze keer niet zo lang duurde, gelukkig maar, maar pas maar goed op jezelf!

  BeantwoordenVerwijderen