Pagina's

maandag 2 augustus 2010

Tijd voor feest.

Afgelopen weekend stond in het teken van feestjes. Zaterdag vierde onze aanstaande schoondochter haar vrijgezellen feestje. En zondag vierde mijn zus die vandaag jarig is haar feestje. Van Harte gefeliciteerd zus!!

En vrijdag is het dan zover, onze zoon gaat dan trouwen. Een gebeurtenis waar we natuurlijk al heel lang mee bezig zijn. Er is heel wat nagedacht, gepraat en geshopt . En ondanks dat onze zoon al lang niet meer thuis woont en volwassen is heb ik nu toch echt het gevoel dat hij nu een stap in zijn leven maakt die hem helemaal een volwassen persoon met zijn eigen gezin en zijn eigen leven maakt. vreemd eigenlijk want dat leven leefde hij al lang.

Gisteren toen het even rustig thuis was kwam zijn leven even aan mij voorbij, het lijkt nog maar zo kort geleden dat hij pasgeboren in mijn armen lag ik zie zijn gezichtje nog zo voor me. Tja de tijd vliegt voorbij en voordat je het weet zijn het volwassen mensen met een eigen gezin.

Vrijdag is dan de grote dag een feest waar we allemaal naar uitkijken, ik ben gevraagd om ook wat foto's te maken. Dus waarschijnlijk zien jullie volgende keer daar wel weer wat van terug.

8 opmerkingen:

 1. Hopen op mooi droog weer met een zonnetje..
  Maakt de dag zo vrolijk..
  toen wij op 9 aug 1996 trouwden was het erg warm, wel 31 graden..
  Maar de zon scheen, en dat maakt zo'n dag toch wel even wat mooier..
  heel veel plezier met de voorbereidingen en voorpret..
  Groet, cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allereerst mijn felicitaties voor je zus...haar heb ik vanmorgen al mijn gelukwensen gestuurd!

  En gaaf zeg...dat je zoon gaat trouwen! Dat is toch wel een heel bijzondere dag! Ik wens jou, je familie en uiteraard het bruidspaar een prachtige dag toe waar jullie nog jaren met heel veel plezier op terug kunnen kijken!

  En je laat toch wel een paar foto's zien op je blog...? Ben benieuwd hoor!

  Lieve groetjes, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief van je..bedankt. Dat zijn zeker heel wat feestjes..zeker vrijdag..spannend ook voor jullie. Hopelijk een dag om nooit te vergeten.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Joke...wat een heerlijke tijd moet dit voor je zijn.....maar toch ook een soort afscheid.......hij is volwassen.....loslaten....nou geniet vrijdag !!.en gefeliciteerd met je zus.....ben er al geweest vandaag.............fijne week geniet !! liefs Ria

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow, dat is bijzonder!

  Hopelijk kunnen jullie er allemaal van genieten, veel plezier vrijdag.

  Groet Roelien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je zus! En spannend vrijdag voor je. Hopelijk wordt het een schitterende dag (met mooi weer) om nooit te vergeten. Het zal een druk weekje worden?
  Groetjes
  Dani

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ooooooooh wat spannend!!!! Ben je je nieuwe schoenen al aan het inlopen;)....en dan loop IK te piepen dat mn meisje naar de middelbare school gaat.......wat een mijlpaal, een huwelijk!!! Ik hoop dat het een mooie dag wordt, met veel liefde en saamhorigheid!!!

  Groetjes
  Lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een lief en warm verhaal en wat spannend voor jullie allemaal!

  Geniet,geniet en geniet!!

  groetjes, Haikey

  BeantwoordenVerwijderen