Pagina's

maandag 11 oktober 2010

Een druk dagje

_MG_6795

_MG_7060

_MG_6793 

Vandaag zou ik oppassen op onze kleindochter en zo doende stond ik om half zes naast mijn bed. Om kwart over zes belde onze zoon het oppassen ging niet door omdat ze zelf niet zo lekker waren en dus thuis bleven. Mmm ik had opeens een hele dag voor mij liggen waarin dus niks hoefde. eerst maar eens rustig ontbijten dan.

Om negen uur zat ik in de auto om mijn moeder op te halen om samen naar Tuinland te gaan, ik wou al een tijd wat takken met besjes en wat andere planten. We hebben er heerlijk rond gekeken en een hele tijd op de kerstafdeling rond gehangen om te zien wat er nu allemaal weer bedacht was voor komende kerst. Na een kop koffie bracht ik mijn Moeder weer naar huis waarna ik langs dochter die op kamers woont ging. De wasmachine in het studentenhuis heeft het begeven en ze zat nu dus met een berg was. Na samen nog boodschappen te hebben gedaan werd de was de auto ingeladen en vertrok ik naar huis om de wasmachine aan te zetten en de planten een plekje te geven. En zo verliep mijn dag heel anders dan gepland maar wel héél gezellig.

9 opmerkingen:

 1. Dat is extra genieten van zo'n dag, die krijg je als ware zomaar kado en dan nog eens prachtig weer erbij, wat zal jij genoten hebben.
  Ik vind die takken met kleine besjes zo mooi, heel decoratief!
  Fijne dag verders
  groet,
  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar hou ik vaak ook zo van, van onverwachte leuke dingen! En je dochter zal heel erg blij geweest zijn met je bezoek!

  Een fijne week! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een luxe he, zo'n overwachte vrije dag!! EN je hebt zomaar nog twee mensen blij gemaakt!!!

  Groetejs
  lynda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een heerlijke dag! En onverwachts geniet je er misschien wel extra van!
  groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat is lekker, zo'n dagje onverwacht vrij. Ik krijg ook zin in bessen. groetjes Jannet

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goh een onverwachtse verrassing zo'n dagje helemaal voor jezelf cadeau. Mams even verwend met een dagje uit, wat zal ze genoten hebben.
  Heb je die prachttak gekocht vandaag?
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt heel gezellig allemaal...wat een heerlijk gevoel moet dat toch zijn je moeder ophalen om naar het tuincentrum te gaan........ik kan me het bijna niet meer herinneren wanneer ik dat met mijn moeder heb gedaan.........pffff....efe slikken nu........liefs meid fijne week Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ja, wat fijn dat je je dag nu spontaan anders, hebt kunnen invullen. Met je moeder opstap, dat mis ik sinds 2 jaar. Geniet ervan.

  liefs Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Een onverwacht cadeautje, zo'n dagje vrijaf!
  Je hebt er een leuke invulling aan gegeven: drie generaties blij!
  Mooie takken met besjes overigens!
  Groetjes,
  Janny

  BeantwoordenVerwijderen