Pagina's

vrijdag 3 december 2010

Foto's baby en een aapje

,



Vanochtend vroeg zag ik het al, er was weer een hoop sneeuw gevallen. Het was zo'n mooie serene sfeer buiten dat ik besloot een stuk te gaan wandelen en wat foto's te maken. Maar toen ik binnen nog snel een foto wou maken hoorde ik een raar geluid , de lens deed niks meer. Tja het was een keer te verwachten hij deed al tijden raar. De lens had het nu helemaal opgegeven, gelukkig had ik nog twee lenzen in de kast staan maar die gebruik ik nooit omdat de 50mm lens gewoon mijn favoriet is.

Maar nu werd ik dus gedwongen om deze te gaan gebruiken en ik moet zeggen hij valt niet tegen je moet wel veel meer afstand nemen van het onderwerp maar toch lukt het aardig, dus zolang mijn lens niet gerepareerd is ga ik verder met deze tamron 70- 300 mm.

Hoe vinden jullie trouwens mijn aapje ik heb hem laatst op Schiermonnikoog gekocht. Ik vond hem zo schattig dat ik hem niet kon laten liggen, ik dacht dat onze kleindochter hem ook wel leuk zou vinden maar ze heeft hem nauwelijks een blik waardig gegeven :) Misschien komt hij nog van pas bij de volgende baby want ja wij worden weer Opa en Oma. Onze schoondochter die zo bang was dat ze geen kinderen meer kon krijgen is weer zwanger ondanks de cyste op haar eierstok. De operatie is nu dus uitgesteld ze hopen dat de eierstok een beetje gaat krimpen door de zwangerschap. We gaan dus weer een spannende leuke tijd tegemoet.

Voor iedereen die Sinterklaas viert een heel fijn Sinterklaas weekend !! Zoals jullie aan mijn banner kunnen zien verkeer ik al een beetje in de Kerst sfeer .

8 opmerkingen:

  1. ik vind het een schattig aapje.. en misschien voor je nieuwste kleinkind.. alvast gefeliciteerd!
    ik gebruik altijd mijn 70/300 lens en kan het niet worden met een andere lens...
    groetjes
    Anita
    http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat aapje!! En nog leuker het vooruizicht op een kleinkind! Hopenlijk gaat alles goed!
    Prachtige foto's hoor, ik heb niet zo'n verstand van fotograferen (helaas!!) en gebruik altijd een gewoon klein huis tuin en keuken toestelletje maar je kunt toch wel zien dat dit mooier is!
    Fijn weekend, groetjes Erna

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jij kunt gewoon heel mooi fotograferen.
    Fijn hoor, nu begint het lange wachten !

    Lieve vrijdaggroet
    Mapi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat spannend...gefeliciteerd met het aanstaand oma- en opaschap! Geen bestaande woorden maar jij begrijpt wat ik er mee bedoel :-)

    Een heel fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gefeliciteerd met je kleinkind in wording.
    ik geniet altijd weer van je foto's.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Gefeliciteerd met dit nieuws. Ik wens ze een voorspoedige zwangerschap toe.
    Foto's zijn prachtig Joke. Maar als jij net zo aan je 50mm gehecht bent als ik dan weet ik dat je er wel even van baalde. Toch helemaal niet verkeerd, deze tamron. Het is vaak echt even een kwestie van weer vriendjes worden :) zeg maar. Als je een lens door en door kent weet je ook precies wat je ervan kan verwachten.
    Aapje is wel zo lief.
    Ook je banner is prachtig. Leuk zoveel mooie sfeervolle kerstdetails.
    Een heel fijn weekend.
    Liefs, Pauline

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuk nieuws! Aap is zeer fotogeniek, ik zou 'm lekker zelf houden totdat er wel iemand verliefd op wordt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gefeliciteerd met de komst van een nieuwe kleinkind , altijd geweldig om te horen toch ....

    Ik vind het aapje en je banner erg mooi , tja en van kinderen weet je nooit of ze het leuk zullen vinden, zo hadden wij van een weekend weg met vrienden een mooie donkergetinte pop met krullen meegenomen en dachten dat onze jongste dochter het geweldig zou vinden .

    Ze vond het vreselijk en heeft er zelfs om gehuild, een jaar later speelde ze er mee en moest ze mee in de kinderwagen enz ....grappig he....

    nou fijn weekend gewenst , lieve groet Gea

    BeantwoordenVerwijderen