Pagina's

zaterdag 11 december 2010

Geschrokken





Wat een schrik gistermorgen ik zat net in de auto toen er gebeld werd . Onze zoon hing aan de lijn onze zwangere schoondochter had vreselijke pijn in de buik en werd opgehaald met de ambulance, of ik ook naar het ziekenhuis kon komen om onze kleindochter op te halen. Natuurlijk gooide ik al mijn plannen om en reed naar het ziekenhuis.

Thuis zat ik natuurlijk de hele dag in spanning , wat was er gebeurd, iets met de zwangerschap of toch met de cyste in haar buik en hoe zou dat gaan voor de baby. 's avonds belde onze zoon op dat ze geopereerd zou worden en dat ze dan goed konden zien wat er aan de hand was hij zou nog wel weer bellen. Pas tegen 11 uur belde hij op dat de operatie goed was gegaan maar dat ze verder nog niks wisten en dat hij er bleef slapen.

Onze kleindochter lag al lekker te slapen dus dat was geen punt, behalve dat ze dan om drie uur 's nachts begon te huilen en ik om half vijf vanochtend met haar in de kamer zat. Allebei gespannen waarschijnlijk door het hele gebeuren. Zonet heeft onze zoon haar weer opgehaald, het ging gelukkig allemaal weer goed met onze schoondochter en de baby in haar buik, het bleek dat ze een cyste van bijna twee kilo in haar buik had, nog zwaarder dan onze kleindochter bij haar geboorte.

Er moet nu dus veel geregeld worden, een rustige aanloop naar de kerst zit er niet in. Volgende week zal ik ze waarschijnlijk elke dag moeten helpen ,zoon moet natuurlijk aan het werk en schoondochter mag nog niks doen, daarna kan haar moeder waarschijnlijk wel helpen.

Maar we zijn natuurlijk al lang blij dat alles toch nog zo goed is afgelopen voor moeder en baby, ik neem volgende week denk ik maar een stapel kerst films mee naar hun , dan kunnen we lekker op de bank hangen en in de kerst sfeer komen.

P.S de scheiding van kleindochter zitten er niet zo recht maar die hebben dochter en ik er snel even in gezet , noem het maar een stress kapsel :)

8 opmerkingen:

 1. lieve meid, dat is idd erg schrikken...
  wel fijn dat de zwangerschap niet in gevaar is..
  heel veel sterkte..
  cobi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hè, wat naar, je houdt je hart vast als je zo'n telefoontje krijgt! Gelukkig dat alles goed is gegaan...nu rustig aan doen!

  En de scheiding van je kleindochter...het was mij niet opgevallen, dacht juist "wat een leuk popje"! En scheef of niet...helemaal niet belangrijk en al helemaal niet als je aan het verhaal van je schoondochter denkt!

  Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He, dat is inderdaad schrikken.
  Gelukkig dat het nu allemaal goed gaat, en hoop dat het goed blijft.

  Sterkte met alles,
  groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Natuurlijk ben je daar van geschrokken. Wat maak je je dan zorgen, zeker als je zolang moet wachten totdat je echt iets weet. Gelukkig is de zwangerschap niet in gevaar.
  Nu maar allemaal rustig aan doen.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Pff..wat een schrik. Fijn om te lezen dat het allemaal goed is afgelopen en hopelijk blijft het goed gaan. Wij "hier' wensen jullie allemaal heel veel sterkte en voor je schoondochter een spoedig herstel.
  Lieve groetjes Tilly.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat een schrik...ik hoop dat het allemaal goed gaat aflopen... en ik vond de scheiding van je kleindochter ook juist wel grappig.
  groetjes
  Anita
  http://alle-mooie-dingen.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Alle mensen wat een schrik, en een cyste van 2 kg!! sjonge....
  blij dat alles nu goed gaat, hoop dat jullie toch een fijne Kerst tegemoet gaan !
  wat een lief fotootje van je kleindochter, en ik vind het juist wel leuk dat het niet zo kaarsrecht zit die scheiding :-)
  Lieve groet Yvon

  BeantwoordenVerwijderen
 8. O wat erg Tilly, ik kan me voorstellen dat je heel erg geschrokken bent en hoop dat het allemaal goed afloopt.
  Liefs Jannet

  BeantwoordenVerwijderen