Pagina's

zaterdag 18 december 2010

Druk weekjeZo dat was mij het weekje wel, om half zes opstaan om op tien over zes in de auto te zitten om over spekgladde wegen naar Zoon en schoondochter te rijden. Normaal waag ik mij met dit weer niet op de weg maar nu stapte ik toch stoer in de auto, en het viel mij ook nog wel best mee om te rijden.

Ik heb wel genoten van dit weekje, Schoondochter en ik hebben geloof ik zeven verschillende versies van Charles Dickens A christmas carol gezien, hele leuke en ook een of twee waar eigenlijk niet door te komen was. Volgend jaar gaan we misschien weer een kerst marathon houden :)

En het was heerlijk om een weekje met kleindochter te zijn, ze is zo.n lieve vrolijke meid we hebben heel veel plezier gehad. We hebben gewandeld, even boodschappen gedaan en gespeeld. Het weekje zit er nu op en volgende week gaan ze naar haar Ouders in Duitsland . En ondanks dat ik het heel erg leuk vond ben ik nu Super moe, maar dat komt ook omdat we vanochtend Dochter om zes uur naar het station moesten brengen, dus ik was weer om vijf uur op. Zij zit nu een weekje in Belgie, en ik heb nu een weekje niks zodat ik mij bezig kan houden met het Kerst weekend volgende week. Voor nu iedereen een heel fijn weekend!!

6 opmerkingen:

 1. Wat een lief meisje...van mij mag het nog wel even duren voordat ik oma wordt (mijn oudste dochter wordt binnenkort nl. nog maar 16) maar dat lijkt mij wel een feest hoor...zo leuk om er gezellige dingen mee te doen!

  Nu kun je lekker bijkomen! Een hele fijne week gewenst! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijke tijd dus.
  Het lijkt me ook geweldig om zo'n meisje te mogen verwennen.

  fijn weekend en rust lekker uit.
  Groet Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. IK BEN NIEUW OP JE BLOG!
  IK GA JE VOLGEN HOOR!

  ALS JE ZIN HEB, KOM OOK EENS BIJ MIJN NEUZEN.
  FIJNE DAGEN,
  MIRANDA

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schatje.
  Natuurlijk was het een drukke week, maar je weet ook waarvoor het was en tijd doorbrengen met je kleindochter is vast heerlijk.
  Film(s) kijken trouwens ook :)
  En van al die drukte rol je opeens in het niets. Lekker bijkomen en alles op je gemak doen én uitslapen !!!
  Fijn weekend.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hmm even bij komen voor de grote drukte begint, heerlijk. Veel sneeuw in Belgie?
  Wat een lief kleindochtertje om van te houden!

  groetjesJose

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk zo'n meisje om je heen....
  Om nog lang na te genieten van deze prachtbeelden....
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen