Pagina's

vrijdag 7 januari 2011

Oude soberheid

Vandaag heb ik mijn grote vitrine kast maar weer eens veranderd, alles eruit schoonmaken en weer wat anders erin. De laatste tijd ben ik helemaal weg van de sobere oude stijl. Of het nu komt doordat ik rond de kerst tijd veel kostuum films heb gezien zoals becoming Jane ( Austin ) Pride and Prejudice en niet te vergeten alle A christmas carol films of doordat het een stijl is die altijd al wel mooi vond weet ik niet, maar zo langzamerhand komt er steeds meer soberheid in de kamer.

Gelukkig heb ik boven een kamer waar ik al mijn rommelmarkt vondsten in open kasten bewaar zo kan ik makkelijk weer eens wat anders pakken. Al het oude serviesgoed is naar beneden gegaan en de boeken weer naar boven :) Mijn mooie oude boek met kandelaar wat ik laatst bij de kringloop had gekocht mag natuurlijk in de kamer blijven.

Ik ben ook met een nieuw project begonnen op Flickr , het 365 dagen project . Het houd in dat je elke dag een foto die je die dag hebt gemaakt op je flickr site plaats. Het is een leuk maar naar ik denk ook een heel moeilijk project, ik ben er vol goede moed aan begonnen maar of ik de 365 dagen volhoud................ als je het wilt volgen ik heb een linkje aan de zijkant geplaatst waarmee je op mijn Flikcr komt.

9 opmerkingen:

 1. Ja, rust in je hoofd en in je huis.
  Daar kan ik een voorbeeld aan nemen.
  Zelf kijk ik ook graag naar kostuumfilms.

  Fijne opgeruimde vrijdag
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja, ik word gelukkig van sober. En die films die je opnoemt.

  fijn weekend, lia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige dingen heb je in je kast staan!
  Ik vind zo'n kast altijd heel chique. Zelf heb ik er geen ruimte voor wel jammer hoor.
  Fijn weekend
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een luxe zeg, een kamer boven met je verzamelde spullen. Ik heb nog geen idee wanneer er boven kamers vrij komen. Dat zou nog wel eens even kunnen duren voordat alles uitvliegt, maar als dat eenmaal zover is ga ik beslist een kamer voor mezelf inrichten :)
  Prachtige films en die sobere stijl vind ik ook erg mooi.
  Sinds ik ook een blog heb merk ik wel dat er steeds meer tijd in gaat zitten en samen met flickr wordt het allemaal best druk. Zo'n 365 dagen project zou ik op die manier niet vol kunnen houden. Het is niet om de foto's te maken, maar juist het bijhouden van je contacten.
  Wens je een fijn weekend.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Soberheid wordt ook steeds meer mijn ding, al vind ik zoveel dingen mooi dat ik het ook wel eens moeilijk vind om het consequent door te voeren! Ik vind de schaal in je vitrinekast prachtig!

  Een fijn weekend! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind sober prachtig......er straalt rust van uit.......fijn weekend ...liefs Ria....xxx..

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben ook naar je Flickr-site gegaan.
  Jeetje ik ben echt onder de indruk van je foto's, vooral die met het kannetje tegen de grijze muur, waarop je het licht door de vitrage ziet en je studio foto's., prachtig. En een moeilijk opgave om dit niveau alle dagen proberen te halen. Chapeau!!!. Succes

  lieve groetjes,
  Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijke rust beelden...meer heeft een mens niet nodig.....
  Fijn weekend
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hier hou ik ook zo van en je foto's op Flickr zijn prachtig al heb ik die van je nieuwe project nog niet gezien. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen