Pagina's

woensdag 27 juli 2011

Dagje weg


Ik bof in deze tijd van het jaar met een overvloed aan vers fruit en groentes. Gisteren heb ik een Tajine gekocht voor het maken van lekkere schotels, hij stond al heel lang op mijn verlanglijstje maar ik stelde het steeds maar uit om er een aan te schaffen. Nu heb ik de knoop doorgehakt en er toch maar een gekocht.

Gelukkig schijnt nu de zon een beetje en we zijn dan ook plannen aan het maken om een ritje langs de kust te gaan maken. De foto toestellen gaan natuurlijk ook mee, jammer genoeg ligt mijn Holga alweer voor de tweede keer bij de fotozaak. Het is een goedkoop toestel wat mooie en aparte foto's maakt maar hij is ook erg kwetsbaar. Hopelijk hebben ze hem snel weer gemaakt zodat ik daar binnenkort ook weer foto's mee kan maken.

4 opmerkingen:

 1. Prachtige beelden......ben benieuwd naar je beelden straks van je dagje uit......
  Heerlijk genieten.
  Fijne avond
  Lieve groet

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat leuk, ben heel benieuwd naar je kookkunsten met de Tajine.
  Heb er zelf nog niet zo lang geleden ook eentje gekregen, maar heb'm nog niet uitgeprobeerd !
  Was het fijn aan zee ?
  Liefs
  Mapi

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Koken met een tajine heb ik nog nooit gedaan, ben er wel benieuwd naar. Wat is het weer toch zalig momenteel, was het lekker aan de kust?
  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook benieuwd naar die tajine. Iets dat ik ook zelf nog nooit heb uitgeprobeerd. Omdat ik al zoveel grote pannen in de kast heb staan heb ik er ook nog steeds geen gekocht; het lijkt me weer zo'n groot ding erbij.

  Emmers vol fruit, wat heerlijk zeg.
  Liefs, Pauline

  BeantwoordenVerwijderen