Pagina's

maandag 25 oktober 2010

Weekend


Het weekend was erg leuk, we zijn druk bezig geweest met de versieringen voor Thanksgiving. We hebben slingers gemaakt menukaarten en nog allerlei andere dingen. Ook hebben we heerlijk gewandeld om op zoek te gaan naar takken , dennenappels , nootjes en andere dingen die we dachten te kunnen gebruiken bij het knutselwerk.

De voorbereidingen schieten al aardig op , de taken zijn verdeeld en ik heb ook al van alles bij elkaar gescharreld bij de kringloop. Waaronder oranje lichtjes e.d. Op mijn rondje langs de kringloop kwam ik ook weer een set borden en schalen tegen. En ondanks mijn voornemen om geen serviesgoed meer te kopen ben ik toch weer bezweken. Het was ook zó goedkoop, voor nog geen drie euro had ik een set van drie schalen en vijf borden. En zijn ze niet super leuk met de hartjes en stipjes, en ik denk dat kleur groen het straks ook wel goed zal doen op mijn Thanksgiving tafel. Ha,ha een mens bedenkt toch allemaal dingen waarvoor het serviesgoed toch wel mee moest :)

5 opmerkingen:

 1. Ik kom net bij je zus vandaan, dus ik ben al deels geinformeerd! Maar van het servies wist ik niet...je doet het goed of je doet het niet! En aangezien jij het goed wilt doen, moet er wel wat fraais op tafel hi hi!

  Succes met de voorbereidingen! Lieve groet, Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 2. OH...leuk zeg....Ik kan servies ook nooit weerstaan, ondanks dat de kast al lang vol staat;)
  Fijne avond
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Daar laat je het toch niet voor staan !! mpooi hoor!!...ben zo benieuwd naar je feestje straks......fijne week liefs Ria...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi servies voor een lage prijs, wie kan dat nou wel weerstaan.

  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weet je wat me hier vooral opvalt... die kleur nagellak!! Supermooi :)

  BeantwoordenVerwijderen